duminică, 4 noiembrie 2012

Reluare Te cunosc de undeva – 3 noiembrie 2012 in Reluare


CRBL nu inceteaza sa-i uimeasca pe juratii de la Te cunosc de undeva! Sambata aceasta 3 noiembrie, indragitul concurent va avea un intreg scenariu pentru interpretarea sa, cu nuntasi, veselie si o masa romaneasca bogata. CRBL va fi responsabil cu muzica, transformarea sa in aceasta editie fiind nimeni altcineva decat Irina Loghin, un rol care ar putea sa-i dea ceva batai de cap.

Dupa ce va interpreta “Caruta cu cai”, CRBL va gasi o modalitate inedita de a-i imblanzi pe cei patru jurati. Brusc, Ozana, care este foarte atenta la dieta, s-a trezit cu o portie de copanele si cartofi prajiti pe masa juratilor, asezata chiar in fata ei.
Dupa ce a “furat” platoul de pe masa nuntasilor, Cosmin Selesi a incercat sa le exemplifice juratilor cum arata servirea la restaurantele de pe litoral, iar victimele sale au fost Aurelian Temisan si Ozana, in fata lor fiind azvarlite efectiv doua farfurii. In scurt timp, bucatele de la masa nuntasilor au ajuns pe masa juratilor, cel care a dat startul fiind Andrei Aradits care a glumit cu Alina ca a pus ochii pe o portie de copanele. De aici pana la incercarea lui CRBL de a “mitui” juriul cu bunatatile nuntasilor a fost doar un pas. In ciuda eforturilor de “influentare” a juriului, cei patru s-au aratat dispusi sa-l rasplateasca pe CRBL doar cu foarte multa voie buna. Cat despre evaluarea interpretarii, ramane de vazut, astazi, de la 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

VIDEO

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu