luni, 21 ianuarie 2013

Jorge va prezenta Romania Danseaza


Romania Danseaza 2013Noua emisiune TV adusa de Antena 1, Romania Danseaza, va fi prezentata de indragitul Jorge, acesta va fi prezent inclusiv la preselectii, probabil pentru un prim material video.

Ne-am intrebat cine va prezenta, daca va fi o singura persoana sau doua, dupa modelul altor emisiuni, dar Jorge este clar alegerea fericita pentru acest show. Avem si prima declaratie dupa anuntul public: “Ii asteptam la preselectii pe toti romanii care iubesc dansul si stiu sa faca show.

Este important de retinut ca nu exista limite de varsta, conteaza doar pasiunea si talentul”.
Romania danseaza va fi cel mai antrenant concurs de dans din Romania, promit organizatorii! Iar talentul se premiaza pe masura: finalistii vor intra in cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro.
Preselectiile incep in Timisoara, pe 26 ianuarie, continua la Cluj-Napoca, pe 29 ianuarie, la Iasi, pe 1 februarie si la Constanta, pe 4 februarie. Bucurestenii care au “dansul in sange” pot veni la auditii pe 7 februarie.
Romania danseaza are la baza formatul “Got To Dance”, program lansat in 2009 in Marea Britanie, care a ajuns deja la sezonul 4.
Show-ul va fi prezentat de Jorge, un cantaret care si-a demonstrat calitatile de artist intr-un alt show de succes de pe Antena 1 – Te cunosc de undeva.

Noua emisiune TV Romania danseaza

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu