duminică, 23 iunie 2013

Man of Steel 2013 VIDEO HD TRILER

man-of-steel

Man of Steel (2013) Online Subtitrat

În panteonul supereroilor, Superman este cel mai popular şi iubit personaj din toate timpurile. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tânăr jurnalist în jur de douăzeci de ani ale cărui puteri, ce depăşesc puterea de înţelegere a oamenilor, îl fac să se simtă stingher.
Transportat pe Pământ în urmă cu mulţi ani de pe Krypton, o planetă extraterestră avansată, Clark se află în faţa unei întrebări esenţiale - De ce sunt aici? Modelat de valorile morale transmise de către părinţii săi adoptivi, Martha (Lane) şi Jonathan Kent (Kevin Costner), Clark descoperă în curând că a avea superputeri înseamnă a fi nevoit să iei decizii dificile.
Însă lumea are în primul rând nevoie de echilibru, şi atunci aceste decizii trebuie luate. Îşi va folosi oare abilităţile pentru a menţine pacea în lume, sau le va folosi pentru a dezbina şi a cuceri? Clark trebuie să devină eroul cunoscut sub numele de "Superman", şi nu doar pentru a străluci drept ultima rază de speranţă a omenirii, ci şi pentru a-i salva pe cei pe care îi iubeşte".

Man of Steel (2013) Online Gratis Subtitrat in limba Romana

Man of Steel (2013) Online Gratis Subtitrat in Premiera, Watch Man of Steel (2013) Online Full HD, Man of Steel (2013) Online VK, Man of Steel (2013) Online pe Trilulilu si Youtube, Vezi Man of Steel (2013) Online Gratis Subtitrat in Limba Romana fara intrerupere

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu