marți, 18 iunie 2013

Naţiune, te cunosc 18 IUNIE 2013 RELUARE VIDEO

1076220_2Naţiune, te cunosc 18 IUNIE 2013 IN RELUARE

Pepe, împreună cu Oana Paraschiv, încearcă să afle ce gândesc cu adevărat românii despre orice, de la politică la economie, de la showbiz la sport.
Două echipe formate din câte trei personalităţi din lumea mondenă, politică sau sportivă se străduiesc să ghicească ce cred românii despre fapte diverse - de la evenimente importante, la adevărate probleme sociale. 
Toate acestea sunt confruntate cu părerea majorităţii, care de cele mai multe ori este surprinzătoare.

Opinia publică este sondată de un institut de cercetare pe un eşantion reprezentativ. Şi pentru că uneori concluziile nu sunt deloc cele la care s-au aşteptat celebrităţile, Oana Paraschiv, experta emisiunii, explică rezultatele.
Show-ul consistă în trei runde şi o finală. În prima rundă echipele trebuie să aleagă între două opţiuni, ca de pildă "Ce zgomote care se aud de la vecini sunt mai acceptabile?

 Când vecinii fac sex sau când vecinii se ceartă?".
În runda a doua cele două echipe trebuie să ghicească dacă majoritatea este sau nu de acord cu diferite afirmaţii, precum " Dacă aţi avea acum un copil, i-aţi da numele de Traian?"

În finală, fiecare membru al celor două echipe se confruntă faţă în faţă. În această rundă importantă este exactitatea. Fiecare trebuie să ghicească procentul cu care majoritatea a răspuns afirmativ la diferite întrebări, ca de exemplu "Contează mărimea?". Cine este mai aproape de procentul real câştigă punctele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu